Ακαδημίες 3Χ3

Το απόλυτο των επιτυχιών για τις Ακαδημίες του Εθνικού είχαμε το Σαββατοκύριακο με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Προπαιδικό ΑΠΟ Κερατσίνι-Εθνικός  1-5
Σε ένα ματς υπό το φως των προβολέων αμέσως μετά τη νίκη της πρώτης ομάδας επί του Κερατσινίου οι μικροί του προπαιδικού τμήματος κέρδισαν και αυτοί με τη σειρά τους το αντίστοιχο τμήμα του Κερατσινίου με σκορ 5 - 1 στο γήπεδο της Χαραυγής στα πλαίσια της 3ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ:
Δύο τέρματα για την ομάδα μας πέτυχε ο Μπαλόπιτος, και τρία ο Αναγνώστου.
Αγωνίστηκαν οι Σερεμετάκης, Παναγιωτάκης, Λεγκίση, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Μπινιχάκης, Σοκορέλης, Γκεζής, Στεργιόπουλος, Γόγολας, Βαρούτσος, Νίνος, Δαμίγος, Μπαλόπιτος, Φαναρτζής, Αναγνώστου, Αγγελέτος και Κωνσταντάκος.
Η Βαθμολογία
1. Εθνικός 9
2. ΑΠΟ Κερατσίνι 6
3. ΑΟ Πειραιάς 3
4. Ιωνικός 3
5. ΑΕ Σαλαμίνας 0

Εφηβικό Εθνικός-ΑΕ Χαραυγής-Αστέρας 1-0
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Εφηβική ομάδα του Εθνικού που ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕ Χαραυγής-Αστέρας και με γκόλ του Βογιατζή 1-0.
Εθνικός: Ντόσκορης, Χάλαρης, Στουγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Βιδάλης, Έξαρχος, Μανδάς, Κουνέλης, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Νίνος, Βατίστας, Βατίστας ΙΙ, Ντόσκορης ΙΙ, Παπαθανάσης, Φακιόλλι, Βογιατζής, Δαμίγος.
Η Βαθμολογία
1. ΑΕ Μοσχάτου 23
2. Εθνικός 21
3. Ένωση Καμινίων 15
4. Α.Μοσχάτου 8
5. ΑΕ Αίγινας 8
6. Νίκη Ρέντη 8
7. ΑΕ Χαραυγή-Αστέρας 3

Παιδικό Εθνικός-Μοσχάτο 2-1
Με 2 γκόλ του Ντόσκορη ο Εθνικός κατέβαλε την αντίσταση του Μοσχάτου πετυχαίνοντας μια νίκη ακόμη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ένωσης Πειραιώς.
Εθνικός:Πυροβολικός,Σκουλαρίκης,Ψαρράς,Καλλίνικος,Παπαδάκης,Στέλλος,Πουτέλας,Τούντας,Ντόσκορης,Μπουγάς,Ξεριζιώτης,Ζαχαρόπουλος,Σπέντζος,Ασημάκης και Ορφανίδης.
Η Βαθμολογία
1. Αν.Μοσχάτου 24
2. Ιωνικός 22
3. ΑΕ Μοσχάτου 16
4. Εθνικός 12
5. Νέοι Δραπετσώνας 4
6. Οδηγήτρια 1