Ακαδημίες Εθνικού

 Σε διορθωτικές αλλαγές στα μεγάλα ηλικιακά τμήματα προχώρησε η Δοίκηση των Ακαδημιών.
Στο Εφηβικό τμήμα προπονητής έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Ρέντζος, προερχόμενος από την ομάδα μας, παλιός γνώριμός της Ακαδημίας αφού κατά καιρούς έχει προπονήσει τμήματα του συλλόγου πολλές φορές τα τελευταία 10 χρόνια, κάτοχος διπλώματος UEFA B. Υπεύθυνος τμήματος ο κ. Α. Βατίστας και έφορος η κ. Έφη Βρουχάκη.
Στο Παιδικό προπονητής ανέλαβε ο Νίκος Μήτσης, προερχόμενος και αυτός από την ομάδα μας παλιός ποδοσφαιριστής. Υπεύθυνος τμήματος ο κ. Νίκος Τούντας. Το κομμάτι που αφορά την φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση των αθλητών των δύο αυτών τμημάτων ανέλαβε ο Γιάννης Βασιλικής. Προερχόμενος και αυτός από τον σύλλογο μας, ο κ. Βασιλικής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έχει εξειδίκευση σε θέματα ενδυνάμωσης, ευελιξίας και φυσικής κατάστασης ποδοσφαιριστών. Ήταν και στο παρελθόν υπεύθυνος εργομετρικών παρακολουθήσεων των αθλητών των Ακαδημιών μας και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.
Στα προπαιδικά προπονητής παραμένει ο Τάκης Μακρής (UEFA Α) σαν προπονητής και ο Δημήτρης Φαναρτζής σαν υπεύθυνος τμήματος. Τα αναπτυξιακά τμήματα παραμένουν όπως ήταν με τον Αντώνη Γρηγοριάδη Διευθυντή της σχολής στα Βοτσαλάκια (υπεύθυνο των αναπτυξιακών τμημάτων) και προπονητές τους Γιώργο Λυμπερόπουλο, Νίκο Μάστορα και Αντώνη Γρηγοριάδη.
Μια νέα προσθήκη στο προπονητικό team εδώ είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Άγγελος Μουκέας γιός του παλιού μας τερματοφύλακα Γιώργου Μουκέα.