Απτόητες οι Ακαδημίες μας

Δύο στα δύο και αυτή την εβδομάδα για τις ομάδες μας (Εφηβικό-Παιδικό) στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ, το προπαιδικό τμήμα του Συλλόγου μας είχε ρεπό.
ΕΦΗΒΙΚΟ: Εθνικός-ΑΕ Αίγινας 3-1
Συνέχισε την αήττητη πορεία του με μία ακόμα νίκη με 3-1 επι της Αίγινας η ομάδα μας 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Έφηβοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Παπαγεωργίου,ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-0. Στο β΄ μέρος ο Παλούκης σκόραρε για το 3-0.Πριν μειώσουν το σκόρ οι φιλοξενούμενοι ο Εθνικός σημάδεψε 2 φορές τα δοκάρια σε προσπάθειες των Παλούκη και Χάλαρη.
Εθνικός (Ρέντζος): Ντόσκορης, Τσιτσίρης, Στάφα, Παπαγεωργίου, Βιδάλης, Έξαρχος, Φακιόλλι, Μανδάς, Βογιατζής, Δημητρόπουλος, Νίνος, Βατίστας Ι, Βατίστας ΙΙ, Βατίστας ΙΙΙ, Παλούκης, Στουγιαννάκης, Δαμίγος, Χάλαρης.
Την επόμενη 13η αγωνιστική ο Εθνικός έχει ρεπό.
Η Βαθμολογία
1. ΑΕ Μοσχάτου 26
2. Εθνικός 24
3. Εν.Καμινίων 16
4. ΑΕ Αίγινας 11
5. Αν.Μοσχάτου 9
6. Νίκη Ρέντη 8
7. ΑΕ Χαραυγή-Αστέρας 3

ΠΑΙΔΙΚΟ: Εθνικός-Οδηγήτρια 3-0
Με νίκη επί της Οδηγήτριας με 3-0 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική και σκόραρε με τους Στέλλο και Ντόσκορη, ενώ ενδιάμεσα είχε πετύχει το 2-0 με αυτογκόλ αντίπαλου αμυντικού. Ο Εθνικός είχε και 3 δοκάρια στη συνέχεια με τους Ντόσκορη, Ξεριζώτη και Σκουλαρίκη.
Εθνικός (Ρέντζος): Ασημάκης, Σκουλαρίκης, Τούντας Α., Καλλίνικος, Στέλλος, Τούντας Δ., Μπουγάς, Ορφανίδης, Ξεριζώτης, Ντόσκορης, Πυροβολικός.
Να σημειωθεί ότι και στους 2 αγώνες των τμημάτων μας προπονητής ήταν ο κ.Β.Ρέντζος,αφού ο προπονητής της ομάδας Παίδων κ.Ν.Μήτσης είχε υποχρεώσεις στην Σχολή Προπονητών.
 Η Βαθμολογία - Τελική-
1. Αν.Μοσχάτου 25
2. Ιωνικός 23
3. ΑΕ Μοσχάτου 19
4. Εθνικός 15
5. Ν. Δραπετσώνας 4
6. Οδηγήτρια 1