ΑΣ Ρόδος-Εθνικός 2-0

Α.Σ. ΡΟΔΟΣ (Σ.Ορφανίδης): Πάππος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Νικήτας, Τζημογιάννης, Τάντιτς (81′ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Ιμεραλιλάι (62′ Στάτης), Ανδρίκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θ.Γεωργούλης): Βουτσινός, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα (46′ Μαντζωρος), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (71′ Σωπασης), Κομνηνός, Λεωνιδόπουλος, Χατζησάββας, Παυλάκης (30′ λ.τρ.Κατίδης), Σουλελές.


Θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ο Εθνικός για να μπορέσει να πάρει  βαθμούς, και να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Σήμερα ηττήθηκε απο την Ρόδο στο Δημ.Στάδιο Διαγόρας με 2-0.


Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ:

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν και η αναμενόμενη...
Μόλις στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παυλάκης απείλησε με κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο,ενώ στο 10΄τραυματίσθηκε αλλά συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι κατα πρώτα 30΄λεπτά του αγώνα,όπου αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης για εξετάσεις,οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό (επανήλθε και αναχώρησε αργότερα κανονικά με την αποστολή της ομάδας μας). Στο τέλος του πρώτου μέρους,και ενώ η Ρόδος προηγούταν ήδη με 1-0,η ομάδα μας υποχρεώθηκε και στην δεύτερη της αναγκαστική  αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Μπένα.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός προσπάθησε περισσότερο,είχε την κατοχή της μπάλας αλλά  δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων,κόντρα στην ροή του αγώνα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 90΄που διαμόρφωσε και  το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός δια του Προέδρου του προσωπικά,αλλά και το Δ.Σ της ομάδας μας,ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΑΣ Ρόδος Αυγουστίνο Γιακάϊ,για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή του Εθνικού,και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.
Συγχαίρει  επίσης τον Παρατηρητή του αγώνα κ.Λοϊζίδη Δημοσθένη,για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του.