Επόμενος αντίπαλος: Αστέρας Αμαλιάδας

     Μάχη ανάμεσα σε δύο συνώνυμες αλλά από διαφορετικές πόλεις ομάδες δόθηκε για την πρώτη θέση στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Αστέρα Αμαλιάδας να επικρατεί αφού συγκέντρωσε 50 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Η ομάδα της Αμαλιάδας -συνολικά σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών- πέτυχε 15 νίκες, είχε 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μεγάλο του όπλο ήταν η έδρα του, το Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, στο οποίο είχε 8 νίκες και 3 ισοπαλίες (γκολ 23 υπέρ,7 κατά), ενώ εξ ίσου θετικά αποτελέσματα είχε και εκτός έδρας καθώς πέτυχε 7 νίκες,  2 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 47 υπέρ και 14 κατά.
    Δύο ήττες μετράει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του  ο Αστέρας καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ηρόδοτο με 3-0 και στη συνέχεια με σκορ 1-2 εντός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων για την 2η αγωνιστική των ειδικών αγώνων. Ανακατατάξεις είχε και στην τεχνική του ηγεσία όπου τον μέχρι πρότινος προπονητή της         Σ. Παπαδόπουλο αντικατέστησε ο Θ. Γκάτζιος ο οποίος ήταν ο τεχνικός της ανταγωνίστριας ομάδας και 2ης στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, Αστέρα Βλαχιώτη.

   Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μπαλατσούκας του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Γκοτσόπουλο (Αχαϊας) και Τσιλίκα (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Σπυράκης από τον Σύνδεσμο Λακωνίας.