Εθνικός-Θύελλα Ραφήνας 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θ.Γεωργούλης)Βουτσινάς,Πίσσας,Γερόλυμος,Μπένα (40′ Χατζησάββας),Πεχλιβανίδης,Μαρτίνος(46′ Κομνηνός),Μαργαρίτης(46′ Σωπασής),Κατίδης,Μάναλης,Λεωνιδόπουλος,Παυλάκης.
ΘΥΕΛΛΑ(Θ.Κολιτσιδάκης)Κατσιούλης,Γκίκας,Παπαδόπουλος,Φύτρος,Ντόσκας,Γεραγωτέλλης(44′Μαστρογιαννούδης),Χαρακτίδης,Δημητρίου,Ζέκιο(46′Βαζέχα),(78′Ανδρεαδάκης),Μανουσάκης,Αράπης.

Την ονομαστική τους εορτή είχαν οι Γ.Μάναλης, και Γ.Κατίδης που ξεκίνησαν βασικοί στην 11αδα της ομάδας μας,όπως και οι Γ.Ντούλιας,και Γ.Φωτιάδης που ήταν στην 18αδα.Την ονομαστική του εορτή είχε επίσης και ο βοηθός προπονητή,και γυμναστής  μας Θωμάς Μακρής .Απο την ημέρα των εορταζόντων επίσης κατά την οποία άπαντες δέχηκαν τα χρόνια μας πολλά,,στέλνουμε και τις ευχές μας  επίσης στον διακεκριμένο επιστήμονα  Ιατρό του Εθνικού κ. Γ.Καραχάλιο.

Ισόπαλος με 2-2 τελείωσε ο αγώνας του Εθνικού με την Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο του Μοσχάτου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Δείτε 42 φωτογραφίες απο τον αγώνα εδώ:

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βρεί ρυθμό και διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που ήταν ποιό απειλητικοί και προηγήθηκαν με 0-2,ενώ είχαν και ένα δοκάρι.Στο ίδιο διάστημα ο Εθνικός προσπάθησε,απάντησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες,αλλά το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έγινε περισσότερο επιθετική,σε αυτό συνέβαλαν και οι αλλαγές που έγιναν με τον Σωπασή,και τον Κομνηνό να περνούν στον αγωνιστικό χώρο,και η πίεση να μεταφέρεται στο μισό γήπεδο.

Συνέπεια της ανωτερότητας του Εθνικού ήταν να πετύχει το 1-2 στο 56΄με τον Λεωνιδόπουλο,και να ισοφαρίσει στο 62΄με τον Παυλάκη.Στο διάστημα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου ο Εθνικός είχε τις ευκαιρίες για να ανατρέψει το σκόρ
,ένα ακόμη δοκάρι σε κεφαλιά του Πεχλιβανίδη,και παρά το ότι έμεινε στο 80΄με 10 παίκτες σε δεύτερη κίτρινη στον Χατζησάββα συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει το σκόρ.