Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή Κυριακή για τις Ακαδημίες του Εθνικού ΟΦΠΦ αφού μετείχε στο Φεστιβάλ των Ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας είχαν την χαρά να παίξουν στο γήπεδο της Καλλιθέας εκτός από τους μικρούς σε διάρκεια αγώνες και αρκετά ακόμα ευρηματικά παιχνίδια και δραστηριότητες που αναδεικνύουν τις αθλητικές άξιες ,το «ευ αγωνίζεστε», τον σεβασμό στον αντίπαλο, την ομαδικότητα αλλά και την συλλογικότητα.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτό που απευθύνεται σε νέους αθλητές σκοπό έχει την στήριξη των ακαδημιών του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, σε παιδιά, ηλικίας 7-12 ετών. Με βασικό μήνυμα «Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.

Ο Εθνικός παρουσίασε στο Φεστιβάλ αυτό την πολυπληθέστερη και ποιό άρτια οργανωμένη Ακαδημία σε σχέση με τις υπόλοιπες 18 που έλαβαν μέρος. Ανάμεσα στα άλλα βρέθηκαν κι οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ όπως ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε με τον βοηθό του Κώστα.Τσάνα ,ο Βασίλης Χατζηπαναγής ο Τάσος Μητρόπουλος κ.α. φυσικά δεν έλειψε και γνωστός στο Πανελλήνιο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης!

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ καθώς και στιγμιότυπα απο το επίσημο κανάλι του Εθνικού στο youtube απο το Φεστιβάλ.