Φιλική νίκη...και στο Λουτράκι

Δύο γκόλ πρός το τέλος και των δύο ημιχρόνων πέτυχε ο Εθνικός που κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να λυγίσει την αντίσταση των γηπεδούχων οι οποίοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί,βάζοντας δύσκολα στην ομάδα μας καθώς προηγήθηκαν με 1-0 και είχαν και άλλες ευκαρίες για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Από την πλευρά του ο Εθνικός  είχε και αυτός 2 δοκάρια σε μια φάση μετά το 1-0,αλλά και κάποιες ευκαρίες ιδίως απο τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και μετά,πέτυχε το 1-1 στο 45΄με τον Κατσικοκέρη μετά απο επέλαση και πάσα του Κομνηνού απο τα αριστερά,και στο 85΄ο Μάναλης με προβολή έδωσε την τέταρτη κατά σειρά φιλική νίκη στην ομάδα μας  που για ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας έδειξε ότι έχει την ποιότητα να ξεπερνάει τα  εμπόδια που σίγουρα θα   βρεθούν στον δρόμο της.

Πρίν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Γιώργου Ιωακειμίδη,ενώ οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίσθηκαν με μαύρα περιβραχίονια.
Ο Εθνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους:
Σικαλιά (35΄Βουτσινάς 70′ Ελθίνι), Στασινό, Ρούσση, Πεχλιβανίδη, Παυλάκη, Λεωνιδόπουλο, Micheel, Romano, Σωπασή, Κομνηνό και Κατσικοκέρη.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι:
Γιαταγανάκης,Βενέτης,Κρητικός,Μπένα,Κωνσταντίνου,Πίσσας,Κατίδης,Χατζησάββας,Μάναλης,Μακρυγιάννης και Σιγαλάκος.