Φιλική νίκη στο Βελεστίνο

Επέστρεψε απο το Πήλιο ο Εθνικός όπου έμεινε για ένα 10ήμερο πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του..Απο σήμερα οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το 3ημερο ρεπό που τους έδωσε ο Θ.Γεωργούλης με τις προπονήσεις να επαναρχίζουν την Πέμπτη.
Ενδιάμεσα η ομάδα μας έδωσε τον δεύτερο κατά σειρά φιλικό της αγώνα φιλοξενούμενη στο Βελεστίνο απο τον Ρήγα Φεραίο, με τον Εθνικό να βγαίνει νικητής απο την συγκεκριμένη αναμέτρηση με 3-0!
Ο Κατσικοκέρης στο 15΄άνοιξε το σκόρ για την ομάδα μας,στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παυλάκης είχε και δοκάρι.Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μακρυγάννης διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού ,ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80΄έγραψε το τελικό 0-3.
Ο Θ.Γεωργούλης παρέταξε τους:Βουτσινά(30΄Σικαλιάς),(60′ Ελθίνι),Πίσσα(25′ Γιαταγιανάκης),(46′ Στασινός capt),Βενέτη(46′ Φωτιάδης),Μπένα(46′ Ρούσσης),Πεχλιβανίδη(46 Κρητικός),Κωνσταντίνου(46′ Λεωνιδόπουλος),Μicheel(46′ Κατίδης),Romano capt(46′ Σωπασής),Κατσικοκέρη(46′ Χατζησάββας),Μάναλη(46′ Κομνηνός)και Παυλάκη(46′ Μακρυγιάννης).
Ο επόμενος φιλικός αγώνας για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 19/8 στις 17:30 στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά.