Φιλικός αγώνας: Ασπρόπυργος - Εθνικός 0-1

     Νικηφόρο ήταν το φιλικό του Εθνικού κόντρα στον Ασπρόπυργο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι "κυανόλευκοι" στα πλαίσια της προετοιμασίας τους ενόψει των "Ειδικών Αγώνων Πρωταθλήματος"  - όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται από την Ε.Π.Ο -, αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Ασπροπύργου την τοπική ομάδα της οποίας και επικράτησαν με 1-0. 

     Ο Νίκος Κουρμπανάς είχε την ευκαιρία να αναπτύξει συστήματα και τακτικές καθώς και να δοκιμάσει την ετοιμότητα των παικτών του, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλους τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού. Στα της αναμέτρησης που είχε προπονητικό χαρακτήρα, ο Εθνικός κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο είχε την υπεροχή, απείλησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Ασπροπύργου και - παρά τις πολλές αλλαγές - πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, το οποίο παρεμπιπτόντως διεξήχθη υπό αρκετή ζέστη για τα δεδομένα της εποχής. Τη νίκη χάρισε ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και αριστοτεχνικό τελείωμα με άπιαστο σουτ ο Μάναλης λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης. 

      Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους: Σικαλιά, Στασινό, Βλάχο, Κρητικό, Ρούσση, Τεγούση, Κατίδη, Παυλάκη, Δωματά, Κατσικοκέρη και Γκέσιο. Επίσης, έπαιξαν και οι:
Βουτσινάς, Πεχλιβανίδης, Μακρυγιάννης , Γερόλυμος, Micheel, Μάναλης, Κωνσταντίνου, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός, Μπένα, Βενέτης, Αυλωνίτης.