Δηλώσεις Γιάννη Γκέσιου,Νίκου Κατσικοκέρη

Μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα κόντρα στον Αήττητο Σπάτων, ο φορ του Εθνικού  Γιάννης Γκέσιος δήλωσε τα εξής:

" Επρόκειτο για μια νέα αρχή, τα play-off, οπού γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αήττητος. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στα πρώτα 10 λεπτά αλλά από εκει και μετά ισορροπήσαμε τον αγώνα και στη συνέχεια καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Δυστυχώς, οι αντίπαλοι λίγο αργότερα κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν. Από εκεί και πέρα στο Β' ημίχρονο είμασταν εμείς που είχαμε 1-2 καλές ευκαιρίες ώστε να πάρουμε το παιχνίδι.

   Για εμάς είναι μια καλή αρχή κι ένα Χ εκτός  έδρας είναι πάντα καλό πόσω μάλλον απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Αήττητος Σπάτων. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αφού απομένουν 5 παιχνίδια, εμείς θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε στο επόμενο ματς να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια, των play-off, κρίνονται στο πως θα είναι η κάθε ομάδα εκείνο το διάστημα. Γι' αυτό, προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα κατάλληλα, προκειμένου να παρουσιαστούμε εμείς πιο έτοιμοι από τους άλλους.»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Αήττητο στα Σπάτα έκανε ο Νίκος Κατσικοκέρης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας μας στην κάμερα του tilesport.tv.
«Ξεκινήσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά στην συνέχεια από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και έτσι τελείωσε και ο αγώνας. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δείξανε την δυναμική τους στο γήπεδο και νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ όμορφη και ανταγωνιστική συνέχεια από όλες τις ομάδες».