Η πρώτη προπόνηση για το νέο έτος

  Μπορεί να διάγουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του νέου έτους και όλα να προμηνύουν μια νέα αρχή, στην ομάδα του Εθνικού όμως το μυαλό όλων βρίσκεται στην επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου που εξ'αρχής ήταν και παραμένει η άνοδος στην Football League.
   Η δεύτερη μέρα του 2018 βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού εντός αγωνιστικών χώρων για την πρώτη προπόνηση του νέου έτους, με άμεσο ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης απο τον εντός έδρας αγώνα αγώνα με την Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή 7/01/2018.
  Νίκη που θα σημάνει το τέλος του πρώτου γύρου και ταυτόχρονα το ξεκίνημα της αντεπίθεσης των κυανόλευκων με σκοπό την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ύστερα απο τους 11 αγώνες-τελικούς που θα κληθούν να δώσουν.
   Μοναδικός απών απο τις προπονήσεις εξακολουθεί να είναι ο Καραλής ενω ο Μπένα αποχώρησε τραυματίας ύστερα απο ενα γύρισμα που υπέστη στον αστράγαλο με την κατάσταση του να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Εθνικού θα συνεχιστεί καθ'όλη την εβδομάδα με πρωινές προπονήσεις.