Ισοπαλία στην Χαλκίδα

Από ένα γκόλ και ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Χαλκίδα και Εθνικός με το ισόπαλο 1-1 να μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους.
Ο Εθνικός που παρουσιάστηκε στην Χαλκίδα χωρίς τους τραυματίες Βενέτη,Ρούσση,Χατζησάββα και Κομνηνό,είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαρίες με τον Κατσικοκέρη σε δύο στιγμές,και τον Μακρυγιάννη,άνοιξε το σκόρ
πρός το τέλος του ημιχρόνου όταν ο Παυλάκης με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής το σούτ που επιχείρησε προς το τέρμα κόντραρε στους αμυντικούς της Χαλκίδας η μπάλα έφτασε στον Λεωνιδόπουλο που απο πλάγια και αριστερά με νέο σούτ έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν απο το ξεκίνημα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε μια φάση που η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε μιας και ο σκόρερ του τέρματος των γηπεδούχων βρισκόταν σε θέση όφσαϊντ.
Εθνικός:Σικαλιάς(46΄Βουτσινάς),Στασινός (75΄Γιαταγανάκης),Γερόλυμος(75΄Κατίδης),Μπένα(60΄Πεχλιβανίδης),Κρητικός,Κωνσταντίνου(65΄Μισέλ),Παυλάκης,Λεωνιδόπουλος(75΄Πίσσας).Κατσικοκέρης,Ρομάνο(75΄Σωπασής),Μακρυγιάννης(55΄Μάναλης).
Μπορεί να μην γέμισε το Στάδιο της Χαλκίδας απο φιλάθλους για τον φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων,αλλά είναι αξιοσημείωτι ότι οι οπαδοί του Εθνικού που ταξίδευσαν στην Χαλκίδα ήταν  περισσότεροι απο αυτούς των γηπεδούχων,στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την ομάδα μας.