Και το όνομα αυτού...Μοσχάτο!

Έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκε λύση στο θέμα της έδρας που θα φιλοξενήσει τον κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με τον Διαγόρα την ερχόμενη Κυριακή και δεν είναι άλλη απο το γήπεδο του...Μοσχάτου,σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, γήπεδο το οποίο έχει δηλωθεί και απο την ομάδα μας ως δεύτερη έδρα.     Σημειωτέον πως στο ίδιο γήπεδο θα λάβει χώρα και ο αγώνας κυπέλλου Πειραιά της Τετάρτης 6/12/2017 με την ομώνυμη ομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας καθ΄όλην την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αλλά και αυτής που διανύουμε, έδωσε πραγματική μάχη για να βρεί "ποδοσφαιρική στέγη" συναντώντας μόνο κλειστές πόρτες στις προτάσεις που έκανε προς αρκετά γήπεδα για την διεξαγωγή του αγώνα. Για την ιστορία, ο λόγος της αναζήτησης έδρας για πολλοστή φορά είναι πως το γήπεδο της Καλλιθέας - λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες ,αλλά και της σποράς που έγινε πρόσφατα-δεν ήταν δυνατό να επιβαρυνθεί περαιτέρω αφού σε αυτό έχουν ορισθεί ακόμη δυο αγώνες σε διάστημα 5 ημερών,για το κύπελλο Ελλάδας, καθώς και για το πρωτάθλημα της Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Διαγόρα, ο Εθνικός συμπληρώνει 4 παιχνίδια ως γηπεδούχος, εκ των οποίων στα 2 έχει αγωνισθεί στην Καλλιθέα, 1 στον Ταύρο και το ερχόμενο στο Μοσχάτο, έχοντας αλλάξει...προς το παρόν συνολικά 3 διαφορετικές έδρες!

Το πρόβλημα της έδρας που εδώ και μια 15ετία σχεδόν ταλαιπωρεί τον Εθνικό,θα συνεχίσει να υφίσταται εαν δεν βρεθεί άμεση λύση και θα αποτελεί τροχοπέδη στους στόχους και στις προσπάθειες της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών για την άμεση επάνοδο των «μπλέ του Πειραιά» εκεί που ανήκουν! Το μόνο σίγουρο είναι πως σε όποια έδρα και αν αγωνισθεί η ομάδα μας,θα έχει την συμπαράσταση των πολυπληθών φίλων της...