Εδώ και χρόνια αποτελεί τον φύλακα άγγελο της εστίας του Εθνικού.Ο Super Voutsi  στο  www.ethnikosfc.org, μετά τον αγώνα της Κηφισιάς.

"Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε,ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο,μιας και η ανάγκη για βαθμούς απο την πολύ έμπειρη,και καλή ομάδα της Κηφισιάς έκαναν τον αγώνα ακόμα πιο ενδιαφέροντα,παρ΄όλα αυτά προσπαθήσαμε αρκετά και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας."

Κηφισιά-Εθνικός 0-0

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μ.Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Παληαρούτας, Σάμιος, Παναγιωτόπουλος (78′ Ρεντζής), Χαϊκάλης (70′ Κυριαζής), Φαρινόλα.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θ.Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Σουλελές (68′ Χατζησαββας), Μάναλης (94′ Μαρούδας), Παυλάκης (88′ Βλάχος).

Πάλεψε και πήρε τον βαθμό ο Εθνικός στον αγώνα με την Κηφισιά σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν έως το τελευταίο λεπτό.

Δείτε φωτό απο τον αγώνα εδώ:

Ο Εθνικός στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αυτός που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους,είχε την υπεροχή,και προσπαθούσε να δημιουργήσει τους κινδύνους στην εστία των γηπεδούχων,που με την σειρά τους προς το τέλος του α΄ημιχρόνου προσπάθησαν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου,και έχαν μία ευκαρία για να σκοράρουν αλλά ο Βουτσινάς ήταν αυτός που δεν τους το επέτρεψε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο,αλλά από την μία η άμυνα του Εθνικού,και απο την άλλη ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Βουτσινάς με σωστές τοπθετήσεις η επεμβάσεις δεν επέτρεψαν σε καμμία περίπτωση στους γηπεδούχους να σκοράρουν.