Με μοναδικό στόχο τη νίκη

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΠΟ Κερατσινίου      (15:00, γήπεδο Σχιστού), ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Εθνικού για το 2017.       Όπως είναι λογικό, η κρισιμότητα της αναμέτρησης έχει φέρει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων των κυανολεύκων που αναμένεται να στηρίξουν για μια φορά ακόμη τους Πειραιώτες προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Μια νίκη που αποτελεί και το μοναδικό αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης  περιελάμβανε ζέσταμα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια τακτικής. Όσον αφορά τον Μισέλ ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του υπό την επίβλεψη του team των φυσιοθεραπευτών του Εθνικού.

    Επίσης, ηγετικό μήνυμα έστειλαν μέλη της Διοίκησης όντας αρωγοί αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται και που παρευρέθησαν στην προπόνηση της Πέμπτης σε ανοιχτή ομιλία προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Μεταξύ άλλων τονίστηκε το όραμα που έχουν για την ομάδα σημειώνοντας ότι: "Σκοπός μας αποτελεί να δούμε την ομάδα με την οποία μεγάλωσαμε να μεγαλουργεί και πάλι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Είμαστε όλοι εδώ για να πετύχουμε και θα πετύχουμε αρκεί να πιστέψουμε στο πλάνο που έχει εκπονηθεί. Όλοι μαζί δουλεύουμε για να κάνουμε τον Εθνικό μεγάλο''. Αυτά ήταν εν περιλήψει τα λόγια της Διοίκησης του Εθνικού προς τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν τον αγώνα με το Κερατσίνι.