Μια ισοπαλία,μία ήττα...και ένα ρεπό

Μία ισοπαλία,μία ήττα...και ένα ρεπό ήταν ο απολογισμός για τα τμήματα υποδομής του Εθνικού για το Σαββατοκύριακο που πέρασε.Αναλυτικά:

Εφηβικό Μοσχάτο - Εθνικός 0-0
Μεγάλη ευκαιρία έχασε το εφηβικό μας να κερδίσει το δυνατό Μοσχάτο και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, η ομάδα μας παρά τις ελλείψεις της, ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες,με κορυφαία η εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Παλούκης όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή στο 60'. Άτυχος όμως ο Δημητρόπουλος που το εκτέλεσε και αστόχησε. Πολλές κίτρινες (9) εκατέρωθεν και μία κόκκινη για το Μοσχάτο από τον πολύ καλό διαιτητή της αναμέτρησης. Η ομάδα μας έτσι παραμένει αήττητη συνεχίζοντας για δεύτερο χρόνο το σερί αυτό σε τελικές φάσεις πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ. Αυτή την στιγμή ακολουθεί το Μοσχάτο στη βαθμολογία, έχοντας όμως ένα αγώνα λιγότερο.
Εθνικός(Βαγγ.Ρέντζος): Ντόσκορης, Χάλαρης, Στουγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Βιδάλης, Έξαρχος, Μανδάς, Κουνέλης, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Νίνος, Βατίστας, Βατίστας ΙΙ, Ντόσκορης ΙΙ, Παπαθανάσης, Φακιόλλι, Βογιατζής, Δαμίγος.
Η Βαθμολογία
1. ΑΕ Μοσχάτου       23 
2. Εθνικός                  18 
3. Ένωση Καμινίων 15 
4. ΑΕ Αίγινας              8 
5. Αν.Μοσχάτου        8  
6. Νίκη Ρέντη            5  
7. ΑΕ Χαραυγή Αστέρας 3

Παιδικό Ιωνικός-Εθνικός 3-1

Ηττήθηκε απο τον Ιωνικό το παιδικό τμήμα του Εθνικού με 3-1,το γκόλ της ομάδας μας σημείωσε ο Ξεριζιώτης.
Εθνικός(Ν.Μήτσης):Πυροβολικός,Σκουλαρίκης,Ψαρράς,Καλλίνικος,Παπαδάκης,Στέλλος,Πουτέλας,Τούντας,Ντόσκορης,Μπουγάς,Ξεριζιώτης,Ζαχαρόπουλος,Σπέντζος,Ασημάκης και Ορφανίδης.

Η Βαθμολογία
1. Αν.Μοσχάτου         24 
2. Ιωνικός                    22  
3. ΑΕ Μοσχάτου        16 
4. Εθνικός                     9  
5. Νέοι Δραπετσώνας 4 
6. Οδηγήτρια               1  

Το προπαιδικό τμήμα του Συλλόγου μας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.