Πανθηραϊκός-Εθνικός 1-1

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Μυρθιανός, Λούκα, Μπακάλης, Σαββίδης (55′ Φύτρος), Συνολάκης, Κριτσάς, Περιάλης (58′ Λαζαρίδης), Γιόνδης (9′ λ. τρ. Παπίτσας), Ζώνας

ΕΘΝΙΚΟΣ  (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (83′ λ. τρ. Πίσσας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Χατζησάββας, Σωπάσης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος (65′ λ. τρ. Μπένα), Κομνηνός (76′ Μαργαρίτης).

Αναπληρωματικοί: Φύτρος, Λευκόπουλος,Baikas

Η ομάδα μας καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα,προηγήθηκε με τον Μάναλη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου,είχε τις ευκαρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα,αλλά ισοφαρίσθηκε στο 84΄απο τους γηπεδούχους.

Δείτε 88 φωτογραφίες απο τον αγώνα εδώ:

Στο διάστημα απο το 0-1 μέχρι και την ισοφάριση όμως ο Θ.Γεωργούλης υποχρεώθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Λεωνιδόπουλο,και Βενέτη να αποχωρούν τραυματίες απο τον αγωνιστικό χώρο,με το σχήμα της ομάδας μας να διαφοροποιείται διαρκώς,και τελικά τους γηπεδούχους να κερδίζουν χώρους στο κέντρο χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά την εστία του Βουτσινά,αλλά να ισοφαρίζουν με κοντινό πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή.
Η Ομάδα μας επίσης διαμαρτύρεσαι για μια φαση πεναλτυ οταν σε χερι αμυντικου μεσα στην περιοχη ο διαιτητης εδειξε να συνεχισθει ο αγωνας.
Ο Εθνικός ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία την Διοίκηση του Πανθηραϊκού,πριν το ξεκίνημα του αγώνα βραβεύτηκε ο Γ.Μαντζουράνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χαλδαίος, με βοηθούς τον κ. Τσολακίδη και τον κ. Τσαλίκη.

Η πτήση της ομάδας για Αθήνα ένώ ήταν προγραμματισμένη για τις 19:45,αναβλήθηκε λόγω ισχυρών ανέμων για τις 10:40,με τελική κατάληξη την ακύρωση της,και την μετάθεση της για Δευτέρα 20.03 στις 13:00.