Πίστη για την νίκη!

    Με πίστη και θετική σκέψη για την νίκη που είναι μονόδρομος συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αήττητο Σπάτων στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου «Π. Σαλπέας».

   Αυτή είναι η 4η έδρα που θα χρησιμοποιήσει κατά την τρέχουσα περίοδο ο Εθνικός ως "γηπεδούχος", αλλά όπου και αν χρειαζόταν να αγωνισθεί και κάτω απο οιεσδήποτε συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο τους αγωνιστικό εαυτό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, ενώ οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ριχτούν στην μάχη της Κυριακής με πάθος, υπομονή και πίστη για την νίκη καταθέτοντας ψυχή και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους στον αγωνιστικό χώρο.

   Στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν την συμπαράσταση των πιστών οπαδών τους που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο του Κερατσινίου και που με την φωνή και τον παλμό τους θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πολυπόθητη νίκη.

  Δύο απουσίες και μια επιστροφή θα έχει ο Νίκος Κουρμπανάς για τον αγώνα με τον Αήττητο. Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν οι τραυματίες Παυλάκης και Κωνσταντίνου ενω επιστρέφει απο την τιμωρία λόγω καρτών ο Κατίδης.

    Παράλληλα, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αήττητο,τα οποία διατίθενται ήδη από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού, Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Πειραιάς / 210 - 4170439. Το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων είναι 11:00 - 19:00 εκτός Σαββάτου. Την Κυριακή η διάθεσή τους θα γίνεται απο τα εκδοτήρια του γηπέδου.