Πρωταθλητές οι Έφηβοι

Πρωταθλητής του Εφηβικού για για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εθνικός!
Ένα όμορφο και καθαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετές φάσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, απόλαυσαν οι 700 θεατές στο κατάμεστο γήπεδο της Χαραυγής στον τελικό του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά. Ο Αετός Κορυδαλλού ήταν ελαφρώς καλύτερος στο 1ο μέρος αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. Ευτύχισε όμως να προηγηθεί πριν το ημίχρονο με ένα μακρινό σούτ.

Οι αλλαγές σε παίκτες και σύστημα του Βαγγέλη Ρέντζου στο ημίχρονο, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, με τον Εθνικό πολύ καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα μας παίζοντας με ψυχή, πίεσε ψηλά στον χώρο και επικράτησε ολοκληρωτικά στο β μέρος. Ισοφάρισε με τον Παλούκη, μετά είχε δοκάρι και ευκαιρίες να κερδίσει το ματς, αλλά η πολύ καλή επίσης αντίπαλη ομάδα κράτησε την ισοπαλία.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες μας (που δεν έχουν χάσει ποτέ σε τέτοια διαδικασία), είχαν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και κέρδισαν με 6-5, διατηρώντας για μια ακόμα χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πειραιά και μάλιστα τερματίζοντας και πάλι αήττητοι στις τελικές φάσεις του πρωταθλήματος.

Άριστη η διαιτησία των Σπάθα, Κωνσταντόπουλου, Πετρίδη, Ανθόπουλου
Εθνικό: (Βαγγέλης Ρέντζος) Ντόσκορης, Κουνέλης, Στουγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Έξαρχος, Βιδάλης, Βατίστας Ανδρ., Στάφα, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Νίνος, Βατίστας Ανδρ., Βατίστας Αναστάσης, Φακιόλλι, Παπαθανάσης, Χάλαρης, Βογιατζής, Μανδάς.