Σύνθημα νίκης

Με πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε τακτική ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του ΑΠΟ Κερατσίνι.
Όλοι στην οικογένεια των κυανολεύκων ζουν κι αναπνέουν για την αυριανή αναμέτρηση που θα κλείσει τον κύκλο των φετινών επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Απο την πλευρά τους οι πιστοί φίλαθλοι του Εθνικού περιμένουν το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους που δεν είναι άλλο απο τους 3 βαθμούς και αναμένεται να είναι και πάλι αυτοί που θα δώσουν το σύνθημα νίκης για την ομάδα του Πειραιά κάνοντας με την παρουσία τους το γήπεδο του Κερατσινίου έδρα τους.
Μοναδικός στόχος η κατάκτηση των 3 βαθμών που θα διατηρήσει την ομάδα εντός στόχων και θα κλείσει αγωνιστικά το 2017 διατηρώντας τη σε τροχιά ανόδου στη Football League.
Ο Θύμιος Γεωργούλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση και οι οποίοι είναι οι: Βενέτης, Βουτσινάς, Γερόλυμος, Καραλής, Κατίδης, Κατσικοκέρης, Κρητικός, Κομνηνός, Κωνσταντίνου, Λεωνιδόπουλος, Μάναλης, Μακρυγιάννης, Μπένα, Παυλάκης, Πεχλιβανίδης, Ρούσσης, Σικαλιάς, Στασινός, Σωπασής και Χατζησάββας.

Δηλώσεις του Μάκη Παυλάκη για τον αγώνα με το Κερατσίνι: