Το βιογραφικό του νέου προπονητή του Εθνικού 

    Πλούσιο σε ποδοσφαιρική αλλά και προπονητική καριέρα είναι το βιογραφικό του νέου προπονητή του Εθνικού, Νίκου Κουρμπανά.                                                                                                   Ο Νίκος Κουρμπανάς γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 22 Μαρτίου 1962.
Αγωνιζόταν στην θέση του αμυντικού και έπαιξε στις ομάδες: Ελλάς Βέλους, Πέλοπας Κιάτου, Κόρινθος, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Γ.Σ. Μαρκό. Φόρεσε 8 φορές την φανέλα της εθνικής Ελλάδας, 5 με την Παναχαΐκή και 3 με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, έχει αγωνιστεί 4 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας .

     Ο νέος προπονητής του Εθνικού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το ‎1997-1998
αναλαμβάνοντας την Γ.Σ. Μαρκό, την επόμενη σεζόν βρέθηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης και εν συνεχεία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε: Δόξα Βύρωνα, Γ.Σ. Μαρκό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα,          Α.Ο. Κέρκυρα, Φωστήρα, Νίκη Βόλου,‎ Παναχαϊκή για 2η φορά, Νίκη Βόλου και πάλι, Λαμία, Βύζαντα Μεγάρων, Παναιγιάλειο, Καλαμάτα, Καλλιθέα εκ νέου, Πανηλειακό, ενώ ο τελευταίος σταθμός της μέχρι τώρα καριέρας του ήταν και πάλι ο Παναιγιάλειος.