Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός 1-0

Τριγλία:Δήμιζας,Τσαγκαρης,Κωτσαλάς,Μακρής,Μπιταξής,Παπασάββας,Κότσι,Τσεβάς,Ποτουρίδης(78′Βεντούρας),Καλογιάννης(70′Τσακυργιάννης),Ζαφειρόπουλος(58′ Νικολόπουλος)
Εθνικός:Βουτσινάς,Πίσσας,Γερόλυμος (78′Ντούλιας),Μαργαρίτης,Μπένα,Μαρτίνος,Φωτιάδης,Κατίδης,Μπάϊκας(60′Βενέτης),Λεωνιδοπόυλος,Παυλάκης.

Στήν 4η θέση κατετάγη ο Εθνικός που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής της περιόδου 2016-2017.Στον αγώνα που έριξε την αυλαία η ομάδα μας ηττήθηκε στην Ραφήνα απο την τοπική Τριγλία με 1-0.
Δείτε 57 φωτογραφίες απο τον αγώνα εδώ:
Το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 79΄ο Ποτουρίδης για τους γηπεδούχους με σούτ. Παρά τις πολλές ελλείψεις ο Εθνικός ήταν αρκετά κινητικός,προσπάθησε να πετύχει πρώτος γκόλ,έχασε αρκετές ευκαιρίες ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κατίδη σε δύο φάσεις,τον Παυλάκη,τον Μαργαρίτη και τον Ντούλια να αστοχούν απο καλή θέση.
Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεαροί Φωτιάδης,και Μπάϊκας,ενώ να σημειωθεί ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε με 16 ποδοσφαιριστές λόγω των γνωστών προβλημάτων τραυματισμού που ταλαιπώρησαν σχεδόν ολόκληρη την χρονιά τον Σύλλογο μας.