16.09.2018Μια σειρά από φιλικούς αγώνες έδωσαν τα τμήματα υποδομών του Εθνικού το Σαββατοκύριακο που πέρασε,αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κ18 Καλλιθέα - Κ18 Εθνικός 0-2
Μια ακόμα καλή εμφάνιση για τους Κ18 (Β. Ρέντζος) της ομάδας μας και καθαρή νίκη απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Καλλιθέας με 2-0. Το 1-0 με εξαιρετική κεφαλιά από τον φόρ Πετκόβ μετά από σέντρα του Βατίστα. Το 2-0 μετά από ατομική προσπάθεια του Πετκόβ και δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή.
Εθνικός: Μακρής, Στάφα, Στουγιαννάκης, Βιδάλης, Έξαρχος, Πρίφτης, Βατίστας, Κουνέλης, Πετκόβ, Βατίστας, Δαντσάκης, και Νίνος, Φακιόλλι, Χρυσάκης, Δαμίγος

Κ18 ΑΣ Ποντίων - Κ16 Εθνικός 1-3
Καλή εμφάνιση και νίκη και για την Κ16 (Ν. Μήτσης). Νίκησε την Κ18 των ΑΣ Ποντίων με 3-1 χάρη σε τέρματα των Κολοβού, Ντόσκορη και Αντωνόπουλου
Εθνικός: Πυροβολικός, Γούτης, Ευσταθίου, Καλλίνικος, Στέλλος, Τούντας, Κυριάκος, Ντόσκορης, Αντωνόπουλος, Ψαρράς, Κολοβός και Ζαχαρόπουλος, Λιάσκος, Νικολαράκης, Παπαδάκης, Πουτσελάς, Μπουγάς,Ασημάκης.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (τμήμα Β. Ρέντζου) Εθνικός-Πανιώνιος 0-0
Σερεμετάκης, Διαμάντης, Στεργιόπουλος, Παναγιωτάκης, Τσινταβής, Αναγνώστου, Φαναρτζής, Δαμίγος, Νίνος, Σοκορέλης, Πουτσελάς, Λεγκίση, Λεονάρντο, Γκεζής, Παπαδόπουλος.
Προπαιδικό (τμήμα Ν. Μήτση) Εθνικός - Πανιώνιος 2-2
ΕΘΝΙΚΟΣ : Διαμάντης, Αγγελέτος, Γόγολας, Στουγιανάκης, Βαρούτσος, Μπαλόπιτος, Κωνσταντάκος, Ιωάννου, Μπινιχάκης, Κατηφές, Γεωργιλάς, Καρδάσης, Κουπαλόγλου, Πιστιόλας, Στεργίου. Σκόρερ Κωνσταντάκος και Μπινιχάκης


07.09.2018 18 ΦΩΣΤΗΡΑΣ - Κ18 ΕΘΝΙΚΟΣ 2-3
Ξεκίνησε τα φιλικά η ομάδα των Κ18 και δείχνει από την αρχή ότι και φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ δείχνει να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δυο δυνατά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και μετά το 2-2 στη Νίκαια με τον Ιωνικό (Βατίστας και Στουγιαννάκης τα γκόλ) ήρθε το 3-2 στον Ταύρο επι του Φωστήρα.
Το 1-0 με τον Στουγιαννάκη, πολλές δοκιμές σε σχήματα (και παίκτες) στη συνέχεια από τον κόουτς Ρέντζο, με τον Φωστήρα να κάνει την ανατροπή 2-1. Πριν κλείσει το ημίχρονο ο Βατίστας με κτύπημα φάουλ έφερε το μάτς στα ίσια. Η ολική ανατροπή για την ομάδα μας έγινε στο β μέρος με τον Νίνο μετά από ασίστ του Βατίστα.
Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...